dissabte, 17 de gener del 2009

A sota la panxa del gat.


.
Sortim del Caixa Fòrum i anem cap al Panda. Hi havia un video amb baldufes negres que era molt impresionant. M'ha impressionat més que els Uffizi.

Ens fixem en el llum de l'entrada del museu, que canvia de color, i en una mena de "sala d'aigua" que hi ha.

Anem per uns carrers solitàris per on no haviem estat mai, ni la Marta ni el Marc ni jo. Pujem els quatre al Panda i el Rafa posa un caset i sona un tango. Va perfecte, en aquell moment. Passem per carrers de per allà Montjuïc, des d'on es veu Barcelona. És de nit.

Anem al Raval. Aparquem i anem a fer una cervesa al bar de la finestra.

Després comprem arròs en un indi, per emportar, i anem a seure a sota el gat. Avans posem unes estovalles de quadres blancs i vermells que ha portat el Rafa, i sopem, a sota la panxa del gat.

Passa un nen petit de la ma de la seva mare i ens mira amb els ulls molt oberts.

L'arròs esta deliciós.

(La foto és d'una altre vegada)


Quan acabem de sopar anem a buscar el Panda, però NO HI ÉS! No veiem cap triangle, no sabem si se l'ha endut la grua o l'han robat. Estava en una zona de motos...

Anem a una comiseria i ens diuen que se'l han endut.

Llavors anem caminant fins a un bar que es diu MONASTERIO, on a baix hi ha una jam session. Improvitzen jazz en directe i ho fan molt bé. El guitarrista s'emociona molt i et transmet l'emoció. El baix sembla el Seymour de Ghost World. El bateria sembla el germa petit de la Brenda (el Billy) de A dos metros bajo tierra. Després deixen que la gent s'hi apunti, i la gent que s'hi apunta també en sap bastant; però al cap d'una estona marxem.

.

1 comentari:

Anònim ha dit...

mocu

veig que has escrit molt desde la ultima vegada q vaig passar per aixi
keep the faith!;9
la contrassenya per poder deixarte aquest missatge és: prefun (pre-diversió? divertit si més no)